Tee ostoksia

  Tuotetarjoukset

  Poistotuotteet

  TilausohjeetYhteystiedot

SkinOrganics Finland Oy
Kalliopolku 3
16610 Kärkölä

Puh. 010 4235 999 (klo 8-16)
Email: info@skinorganics.fi

Y-tunnus 2283480-7

Share |

SkinOrganics - luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaista hyvinvointia

         

 

SkinOrganics maahantuo ja markkinoi ihonhoitoon tarkoitettua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa ja eteerisiä öljyjä. Tuotevalikoima on koottu tarkoin valikoiden markkinoiden parhailta ja luotettavilta eurooppalaisilta luonnonkosmetiikan toimittajilta. Edustamamme ihonhoitotuotteet ovat saaneet luomu- tai luonnonkosmetiikalle myönnetyn sertifikaatin takeena laadusta.

Ihonhoitotuotteemme eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, maa- tai mineraaliöljyjohdannaisia, synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita, jotka saattavat herkistää ihoa ja aiheuttaa sille ongelmia. Luonnonkosmetiikassa pääasialliset raaka-aineet ovat kylmäpuristetut luomulaatuiset kasviöljyt, eteeriset öljyt ja kasviuutteet. Nämä luonnonmukaiset raaka-aineet eivät sisällä negatiivisesti vaikuttavia ominaisuuksia, vaan ovat ihollesi hyödyllisiä ja lisäävät sen tasapainoa luonnollisella tavalla.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät luontaiskosmetiikan ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiselle iholle tarkoitetut hoitosarjat allergisen, atooppisen ihon, akneihon ja psoriasiksen hoitoon. Tuotevalikoima kattaa ihonhoitotuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille sekä naisille että miehille. Tuotevalikoimastamme löydät myös luomusertifioidut, puhtaat eteeriset öljyt ja Shea WaLe -tuotesarjan, joka sisältää aitoa afrikkalaista karitevoita ja mustaa saippuaa.